9 dec. 2016

Ringen aan je vingers

Altijd al willen weten wat het nou betekent om een ring aan een bepaalde vinger te dragen? Dat begrijp ik wel hoor... En daarom deel ik deze blog met jou, vandaag: over ringen en vingers...

Laatst kwam ik namelijk deze grappige website tegen over de betekenis van ringen aan de diverse vingers.


Ik heb het vrij vertaald, dus klik gerust op deze link(De informatie over welke stenen erbij horen werd me wat te zweverig dus die heb ik eruit gelaten.)


Handen: rechts of links?
Als je rechtshandig bent, wordt je rechterhand beschouwd als de actieve hand, ofwel diegene die je gebruikt om dingen aan te bieden
Dan is je linkerhand de passieve hand, of een die ontvangt
Als je linkshandig bent, is dit omgekeerd.

Wijsvinger:
Het dragen van een ring aan de wijsvinger van de actieve kant duidt op een gezond gevoel van eigenwaarde, het vertrouwen in jezelf, en goede leidinggevende kwaliteiten. 
Als je het draagt aan de passieve kant, betekent het dat, in plaats van opdrachten te geven, heb je eerder de neiging om te gehoorzamen aan opdrachten van andere personen.
Als je een gebrek aan vertrouwen hebt, begin gewoon met het dragen van een ring aan de wijsvinger van de actieve kant.

Middelvinger:
De middelvinger geeft je waarde en verantwoordelijkheid. Een ring die aan deze vinger gedragen wordt, geeft aan dat je het leven zeer serieus neemt en weet hoe te onderscheiden tussen goed en kwaad.
Als de ring wordt gedragen aan de passieve kant, is dat een teken dat de drager een serieus en verantwoordelijk persoon is.

Ringvinger:
Als je de ring op de ringvinger aan de actieve kant draagt, verbetert dat je  vermogen om andere mensen te leren hoe creatief te zijn.
Als je de ring aan dezelfde vinger draagt, maar aan de passieve kant, dan is dit een teken van inspiratie en creativiteit in het oplossen van problemen.
Voor velen is dit de vinger waar men de trouwring draagt (van oorsprong dragen protestanten die aan de rechterhand).
Gedragen aan de actieve kant, duidt dit op een uitstekende onderhandelings- en spraakvaardigheden. Bovendien kan het een signaal van seksuele beschikbaarheid of nieuwsgierigheid zijn...
Aan de passieve kant staat het voor uitstekende luistervaardigheid en een sterke intuïtie.

Duim:
Het dragen van een ring aan de duim laat zien dat het je lukt om voor jezelf uit te komen.
Als je de ring aan de passieve hand draagt, is dat een teken dat je de neiging hebt om je ondergeschikt op te stellen ten opzichte van anderen.
Om overtuigender over te komen bij het uitdragen van je standpunt, draag dan een ring aan deze vinger, maar dan wel aan de actieve kant.

Best grappig, toch?


Geen opmerkingen:

Een reactie posten