8 okt. 2016

Wie ben je echt?

ledereen krijgt momenten in zijn leven die hem testen op wie hij echt is en waar hij voor staat. Ze komen wanneer je ze het minst verwacht.

De vraag is (...) wat doe jij als er zo'n moment komt? Zul je het herkennen? Ik hoop het wel. Want dat zijn de momenten die je leven veranderen. Alleen dwazen zien dat niet in.

(gekopiëerd uit het zojuist gelezen boek: 
Gebroken Glas, van Paul McCusker, p.267)

Hieronder lees je waar dit boek over gaat...

GEBROKEN GLAS:
Engeland. Vijftig jaar geleden werd Elaines hart gebroken, maar niemand weet de ware toedracht. Nu belandt ze in een diepe depressie. Haar kleindochter Lainey wil haar wanhopig graag helpen. Ze is ervan overtuigd dat het geheim de oorzaak én de oplossing is, maar Elaine weigert te spreken over wat er in het verleden is gebeurd. Amerika. Nicholas is de kleinzoon van een succesvol zakenman. Bij toeval vindt hij een doos met herinneringen aan zijn grootvaders Engelse verleden, inclusief ongeopende brieven die duiden op een verloren liefde. Nicholas vermoedt dat hij de reden heeft gevonden voor zijn grootvaders bitterheid. Misschien ook de sleutel tot genezing ervan? Via internet komt Nicholas in contact met Lainey. Samen proberen ze het mysterie van hun grootouders te ontrafelen. Kan de liefde tijd en afstand overbruggen?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten