15 nov. 2016

Sint Maarten give-aways

Ik vind het zoveel snoep weggeven zo zonde maar alleen een mandarijntje geven vond ik ook niet leuk. Beetje stom eigenlijk. En toen kwam ik dit idee tegen op Pinterest**. Super leuk en in zo'n anderhalf uur had ik 21 verrassinkjes klaar...


Nodig voor 21 give-aways:
2 jute Sinterklaaszakken (Intertoys) + 2 plastic tasjes + 21 mandarijntjes + plakband + wiebeloogjes + textiellijm + stevige lintjes (van nieuwe kleding of zo).


1. Jute zakken en plastic zakjes in vierkantjes opknippen. (de gedrukte kant ga ik gebruiken voor de Sinterklaaskrans die ik aan het haken ben - hier is die af: https://judyscorner16.blogspot.nl/2016/11/siterklaaskrans.html?m=1)

2. Mandarijntjes in plasticjes vouwen en dichtplakken met plakbandje (dit is tegen t lekken omdat het vaak zo in de tasjes terecht komt... en omdat er lijm op kan komen)

3. Mandarijntjes in de jute vierkantjes en pluim laten als je het lintje erom doet.

4. Wiebeloogjes erop plakken met textiellijm.


En klaar is je creatieve en gezonde give-away voor... 

...Sinte...Sinte... Maarten...


** Op de site van sewlicious homedecor kwam ik hem tegen en hier vind je ook heel veel andere ideetjes met jute!

PS. Zie ook voor andere ideeën voor Sint Maarten (https://judyscorner16.blogspot.nl/2017/12/sint-maarten-presentjes.html) en knutselwerkjes (https://judyscorner16.blogspot.nl/search/label/knutselen%20en%20klussen)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten