Het recept staat dan wel op het pak (dus geen oma's recept😉), maar ik heb het kort nog eens opgeschreven op het hersluitbare plastic zakje waar ik het pak in bewaar (zie foto). Zo blijft het lang goed en hoef ik niet steeds de kleine lettertjes op het pak te lezen👀. Een aanrader! 👆
Volgens het recept moet het 3 uur afkoelen. Nonsens. Gewoon warm in bakjes schenken (tip: strooi er een dun laagje suiker overheen om vel-vorming te voorkomen!😝) en gelijk opeten. In 10 minuutjes koken heb je 4 porties... De overgebleven bakjes kunnen wel 3 dagen in de koelkast bewaard worden.
Weetje: wist je trouwens dat melkproducten geurtjes opnemen? Daarom moet je de bakjes goed afdekken met folie, als je ze in de koelkast zet. Persoonlijk zou ik dan de sterk geurende producten zoals salami er even uit halen...😝
Dus... vanaf volgende zondagavond eten we allemaal heerlijke custard... Ouderwets lekker, toch?
Geen opmerkingen:
Een reactie posten