19 jan 2019

Roze tintjes in de huiskamer

Kijk eens hoe gezellig deze roze Januari-tintjes zijn? En dan nog een tweetal kussentjes zonder de kamer tè roze te maken en manlief niet meer thuis durft te komen. En zie je ook hoe mooi onze lieve Milly erbij past?

Nou ja, de volgorde was eventjes anders: eerst een super mooie kaars gekocht, toen die in een schaaltje met wat decoratiezand en wat reukloze potpourri gezet, even wat roze onderzettertjes gehaakt (patroontje), toen nog even eentje met een Tunische steek gehaakt en pas daarna zag ik dat de kussentjes een beetje saai waren.

18 jan 2019

Utrechtse baby all-stars

Onlangs heb ik voor de lieve kleine Jade deze slofjes/babygympjes gehaakt. 

Misty mint was de favoriete kleur, dus die heb ik in het rondje verwerkt. Althans... als ik de juiste kleur heb😉... De rest... tja, vergelijk het zelf maar met de kleuren van voetbalclub uit Utrecht...

16 jan 2019

Pootje van Milly


Miaaaaaaauw!

Wat moet ik vertellen dan?
     Nou, gewoon, wie je bent en hoe je hier terecht bent gekomen en zo…

Oké, maar wie leest dat dan?

     Iedereeen die kan lezen.

Wiaaaaaauw… dat zijn veel mensen… Zal ik dan vertellen dat ik laatst bijna dood was?

Mini kerst-haakpatroontjes 2

Naast die mini kerstpatroontjes van mijn vorige blog, ook nog even deze...



3 jan 2019

Lepeltjes branden

Een kleine attentie om anderen een goed nieuw jaar te wensen... Een houten lepeltje waar ik zelf een korte tekst in gebrand heb (ik heb, in het kader van efficiëntie, dan ook gelijk mijn vinger meegebrand 😠).

Vorige week had ik deze lepetjes bij feestwebshop Jetjes & Jobjes besteld om op tijd te beginnen voordat het nieuwjaar zou zijn, gezien ik dit nog nooit gedaan had.